Email
Facebook
Bericht ons

Andreas Pol is in Marokko voor een bijzondere ontmoeting met de SEAT Tarraco. Onlangs mochten we hem al in het designcentrum van SEAT in Barcelona zien (en in virtual reality beleven), maar nu mag Andreas écht ermee op pad. Nou ja, pad… hij gaat ermee dwars door de woestijn! Zal de Tarraco dat overleven? Aan Andreas de taak om daar voor te zorgen.

 

 

Tom Coronel blijft in ons koude kikkerlandje om de gloednieuwe Toyota RAV4 aan de tand te voelen. Het is de bestverkochte SUV ter wereld en de nieuwe is beter dan ooit. Stoere looks, extra veel ruimte, veel veiligheidssystemen en een (hybride) aandrijflijn met power én een laag verbruik. Heeft de nieuwe RAV4 alles in zich om het succes van zijn voorgangers te evenaren? Tom gaat op onderzoek uit!

 

 

En als tegengas tegen al dat grote geweld trekt klassiekerexpert Nico Aaldering een compacte oldtimer uit zijn Gallery in Brummen. Hij gaat op pad met de originele Mini Cooper. Het bijzondere ontwerp (vanwege het compacte formaat in combinatie met de innovatieve voorwielaandrijving en kleine dwarsgeplaatste motor) leeft tegenwoordig voort in een hele familie aan modellen, maar Nico gaat terug in de tijd en laat je zien waar het allemaal mee begon.

 

Je ziet het allemaal in RTL Autowereld, zondag 17 februari om 17:30 bij RTL7 en zaterdag 23 februari om 11:30 bij RTL4 en om 17:30 bij RTL7.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf