Email
Facebook
Bericht ons

Deze week komen we voor de derde en laatste keer vanuit Zwitserland voor de Autosalon van Genève. De belangrijkste autoshow van het jaar is weer afgeladen met de nieuwste productiemodellen, de mooiste conceptcars en de snelste hypercars. Deze week dus het derde en laatste deel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Allard Kalff, Andreas Pol en Tom Coronel lopen over de beurs, op zoek naar de nieuwste, mooiste, snelste, meest rare en bijzondere modellen. Je ziet onder andere een nieuwe Ferrari, nieuwe Aston Martins, een vliegende auto en heel veel autonieuws van onder andere Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Subaru en Polestar. Ondertussen gaat Tom op pad met zijn TomCam en gaat hij op zoek naar de leukste dingen die er te zien én te doen zijn.

 

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft een schitterende Alfa Romeo uit zijn Gallery getoverd: een Alfa Romeo 6C 2500 uit 1953. Het verhaal achter deze bijzondere Alfa hoor je van Nico.

 

Je ziet het allemaal in Autowereld, zondag 24 maart om 17:30 bij RTL7 en zaterdag 30 maart om 11:30 bij RTL4 en om 17:30 bij RTL7.

 

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf