Email
Facebook
Bericht ons

SEAT heeft z’n grootste en meest luxe auto ooit gebouwd, de Tarraco. Andreas Pol mag achter de schermen kijken van het SEAT Design Center in het Spaanse Martorell. Met de Tarraco is SEATs nieuwe SUV-familie compleet. Na de middelgrote Ateca en de compacte Arona is de Tarraco nu de grootste telg, die bovendien ook leverbaar is als zevenzitter. Hij deelt de basis met de Skoda Kodiaq, maar is zelfs nog iets groter. Wat komt er allemaal kijken bij het ontwerpen van de grootste SEAT ooit?

 

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering had als een kind een Ferrari boven zijn bed hangen: een Ferrari 275 GTB. Nu heeft hij dié Ferrari in de collectie van Gallery Aaldering en hij is er nog steeds stil van. De schitterende auto is inmiddels uiterst kostbaar geworden. Nico heeft een 275 GTB ‘short nose’ met onder de neus, een schitterend klinkende V12. Wat maakt deze Ferrari zo geliefd en wat maakt hem zo duur? Of heeft dat met elkaar te maken? Nico vertelt het je.

 

 

Allard Kalff gaat tot het uiterste in de nieuwe Renault Mégane RS. Hiervoor reist hij af naar ‘Europa’s snelste 1/2 mile’: Raceway Venray. De RS is de snelste versie van de Mégane die je momenteel kunt bestellen, maar maakt dat hem de koning van de hete hatchbacks? Zondag zoekt Allard het voor je uit.

 

RTL Autowereld, zondag 25 november om 17:30 bij RTL 7
en zaterdag 1 december om 11:30 bij RTL 4 en 17:30 bij RTL 7.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf