Email
Facebook
Bericht ons

Autoracen als Max Verstappen is een droom van velen en ook van dance-legende en autogek DJ Jean. Nu is Tom Coronel behalve coureur ook instructeur bij Rensportschool Zandvoort en na een wild feestje was het idee geboren: kan iemand uit de wereld van de snelle muziek ook een snelle coureur worden op een circuit?

 

 

Een stoomcursus van Tom in een geprepareerde BMW van Koopman Racing; slaagt DJ Jean voor z’n racelicentie? Wat leer je bij een race-cursus? Wat zijn veelgemaakte fouten? Hoeveel theorie moet je weten? En hoeveel rijd je daadwerkelijk op het circuit? Je ziet het allemaal deze week.

 

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering is deze week ook van de snelle auto’s, want hij heeft de snelste auto die ooit in z’n Gallery heeft gestaan. Het is een Ferrari Enzo (of Ferrari Enzo Ferrari) met een gillende V12 achterin. De Ferrari in kwestie was de showcar op de AutoSalon van Parijs ten tijde van de introductie. Inmiddels is de auto zo’n 2 miljoen euro waard, maar gelukkig voor ons weerhoudt dat Nico er niet van het gaspedaal vol in te trappen! Dat en heel veel autonieuws, zie je deze week in Autowereld.

 

Je ziet het allemaal in Autowereld, zondag 7 april om 17:30 bij RTL7 en zaterdag 13 april om 11:30 bij RTL4 en om 17:30 bij RTL7.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf