Email
Facebook
Bericht ons

Coureur Stéphane Kox heeft, uiteraard, een voorliefde voor alles dat snel is. Bij het lezen van de specs van de nieuwe Ford Focus ST gingen haar handen dan ook meteen jeuken. Hoeveel racetechniek kan Ford kwijt in een gezinsauto en hoe vertaalt zich dat in snelheid en rijplezier? In Stéphane’s achtertuin, de rally-weggetjes van Brabant, gaat ze volgas op onderzoek!

 

Subaru is niet alleen eigenzinnig door hun standaard vierwielaandrijving, standaard automaat én standaard boxermotor, maar óók door hun zienswijze op de auto. Een Subaru mag namelijk niét de beperking zijn in hetgeen jij wilt doen; off-road, een aanhanger trekken of volgepakt op vakantie! Nu gaat Subaru hybride… blijven de kernwaarden nog steeds overeind? Andreas Pol zoekt het uit; onder andere met de hagelnieuwe Forester.

 

Private lease wordt steeds normaler, ook omdat blijkt dat de maandtarieven kunnen concurreren met het aanschaffen van een nieuwe auto. Maar hoe kan dat? Hoe kan een auto kópen evenveel kosten of zelfs duurder zijn dan een auto private leasen? Andreas gaat op onderzoek bij één van de aanbieders; JAMES Autoservice.

 

5 januari 2020 gaat de Dakar-rally van start in Saoedi-Arabië en de snelste tweeling ter wereld, de smaakmakers Tim en Tom Coronel, staat natuurlijk weer aan de start, met een geheel nieuwe Beast. De afgelopen weken heeft Autowereld de bouw van dit rallykanon gevolgd en deze aflevering zie je de onthulling van Beast 3.0!

 

Meer informatie:
De Subaru Forester e-BOXER
De Ford Focus ST
JAMES Autoservice
Coronel Dakar Team

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf