Email
Facebook
Bericht ons

Dit seizoen kijken we achter de schermen bij AutoFirst. Deze naam staat op meer dan 250 vestigingen door heel Nederland en België en ze werken daar met de nieuwste technieken en ze richten zich op de toekomst; niet alleen qua auto’s, maar ook qua kennis en kunde van hun autotechnici. In deze aflevering volgen we het team van AutoFirst Gaasbeek in Heteren, geleid door een ondernemers-echtpaar met visie, dat het pand zelf heeft bedacht en neergezet.Hoe passie, plezier en expertise samenvallen bij AutoFirst; je ziet het in deze aflevering.Meer informatie:

In deze aflevering een bijzondere blik achter de schermen bij Rick van Stippent; z’n vers uit de showroom gekochte, tweedehands Ford Focus ST gaat weer fabrieksnieuw worden en Rick laat je zien hoe dát in z’n werk gaat.

Het stappenplan om een auto fabrieksnieuw te maken; deze aflevering de onderkant en volgende keer het interieur en de buitenkant.

Meer informatie over Stipt Polish Point:https://bit.ly/41bf9BF

In deze aflevering krijg je een blik achter de schermen bij Gallery Aaldering én neemt klassiekerexpert Nico Aaldering je mee in de bijzondere Mercedes-Benz 280SE 3.5 cabriolet. De auto is ongelooflijk chique en luxe, maar een elektrisch dak blijkt de auto niet te hebben… Hoe zo’n dak dán open en dicht moet, laat Nico je zien (en dat is nogal een klein gedoetje). De gigantische plussen en het (kleine) minnetje van zo’n 280SE, zie je in deze aflevering.

Meer informatie:

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf