Email
Facebook
Bericht ons

Rick van Stippent heeft een droomauto fabrieksnieuw gemaakt én aan z’n collectie toegevoegd; de legendarische Peugeot 205 GTI.Wat hebben hij en z’n team aan de auto gedaan om hem zo mooi te krijgen en welke tips en trucs kan hij jou over de knalrode lak van de auto meegeven?Rick laat het je uitgebreid zien!’

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

Klassiekerexpert Nico Aaldering gaat een bijzondere auto ophalen in Drenthe, maar de eigenaar blijkt zowat z’n éigen Gallery te hebben.Samen met Nico vallen we van de ene verbazende klassieker in de andere. Welke prachtige auto’s heeft deze liefhebber precies staan en waar gaat hij afscheid van nemen? Nico laat het allemaal zien! 

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

We duiken de schoolbanken in om te zien hoe nieuw talent wordt opgeleid om straks misschien wel aan jouw auto te sleutelen. En we bezoeken een bedrijf dat deze talenten een kans geeft; de AutoFirst vestiging van Van der Vliet in Melissant.Onder leiding van Arco Mijnders worden hier nieuwe technici klaargestoomd. Waar begin je als je autotechnicus wilt worden, waar doe je ervaring op en wat zijn je mogelijkheden om die kennis en ervaring te blijven ontwikkelen? Je ziet het in deze aflevering.

Meer informatie over AutoFirst: https://rb.gy/70sm2

We reizen af naar Portugal voor de nieuwe CR-V van Honda. Nu kom je z’n voorganger niet per se op iedere hoek van de straat tegen en Honda is überhaupt een nichemerk in Nederland, maar als je weet dat Honda het op zes na grootste automerk ter wereld is en dat de CR-V op plek zes staat van bestverkochte auto’s wereldwijd, dán snap je hoe belangrijk deze nieuwe zesde generatie van de CR-V is. In deze aflevering keren we de auto binnenstebuiten, onderzoeken we ook de bijzondere hybride aandrijving én het feit dat hij er nu ook als Plug-in Hybrid komt.

Meer informatie over de Honda CR-V: https://rb.gy/p33i8

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf