Email
Facebook
Bericht ons

Rick van Stippent heeft een Mercedes-Benz bus die rechtstreeks uit Kroatië de werkplaats in is gereden. 1500 km en allemaal ingebrande vliegjes verder… Niks voor Rick natuurlijk!
Tijdens het schoonmaken geeft hij je meteen een masterclass autowassen.
En hij heeft misschien wel de mooiste Honda van Duitsland gecreëerd; een Civic Type R waarbij alles blinkt en helemaal fabrieksnieuw gemaakt is.
Hoe hij dat heeft gedaan? Rick laat het je zien.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft een trio Ferrari’s met een 12-cilinder voor je uit de Gallery gereden. Waanzinnige auto’s met waanzinnige techniek.
Met één vuurrood exemplaar vindt hij een totaal verlaten stuk asfalt, waar hij hem eens even goed aan de tand kan voelen…

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Stéphane Kox maakt kennis met de nieuwe Volkswagen Passat. De auto viert zijn 50e verjaardag en is inmiddels goed voor meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Deze nieuwe, 9e generatie van de Passat, komt in het eerste kwartaal van 2024 naar Nederland; uitsluitend als stationwagon, maar wél met plug-in hybride uitvoeringen die tot 100 kilometer volledig elektrisch kunnen rijden. Stéphane vertelt je er alles over.

Meer informatie over de Volkswagen Passat: https://rb.gy/zbrb0

 

De nieuwe Hyundai Kona is een auto die je kan open maken met je telefoon of smartwatch, maar ook gewoon ‘oldschool’ met een sleutel.
Maar mét die sleutel kun je de auto ook in laten parkeren zonder dat je er zelf in zit. Futuristisch en vertrouwd, gaat dat samen? Allard Kalff gaat op pad met de nieuwe Hyundai Kona Hybrid. Zolang je er benzine in doet, blijft die Kona rijden, maar stiekem rijd je vaker volledig elektrisch dan je vooraf had gedacht. Is dit dan de ideale auto voor mensen die wél willen vergroenen, zonder de nadelen van een vollédig elektrische auto? Allard zoekt het voor je uit.
Meer informatie over de Hyundai Kona: https://rb.gy/t7m6s

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf