Email
Facebook
Bericht ons

Allard Kalff rijdt met de Auto van het Jaar 2024; de Renault Scenic E-Tech Electric! De auto werd om heel wat redenen met deze titel bekroond, onder andere door het idee áchter de auto. In deze aflevering keert Allard de Scenic binnenstebuiten en zie je de toffe gadgets aan boord en zoekt hij uit hoe prettig deze nieuwe elektrische familieauto daadwerkelijk is.

Meer informatie over de Renault Scenic E-Tech Electric: https://rb.gy/tv1p01

 

Een auto importeren uit het buitenland. Dat lijkt iets voor een selecte groep mensen. Toch gebeurde het afgelopen jaar in ons land zo’n 254.000 keer.
Wij zijn bij één van de specialisten op dit gebied; Das Import. Zij importeren jong gebruikte merkdealerauto’s uit Duitsland. Deze service verlenen ze inmiddels 20 jaar met ruim 20.000 succesvol geïmporteerde auto’s tot gevolg. Wát komt er kijken bij de import van een gebruikte auto? Dit seizoen mogen we alle stappen van het proces van dichtbij meemaken.

Meer informatie over DAS Import: https://rb.gy/7fqrzq

 

Deze aflevering duiken we in de persoonlijke geschiedenis van Rick van Stippent. En daarvoor gaan we terug naar 2014; toen kocht hij z’n eerste echt snelle auto, een BMW e36 M3. Maar na die auto verkocht te hebben, bleef het kriebelen. Dat resulteerde in het exemplaar in deze video. Een auto waar diep voor in de buidel getast moest worden. Waarom? Dat zie je in deze aflevering.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft weer een prachtig stuk autohistorie voor jou uit de Gallery gereden; een Monteverdi. Hoewel het merk relatief onbekend is, zit er wel een prachtig verhaal achter. Nico Aaldering duikt in de roemruchte geschiedenis én neemt je mee aan boord van deze bijzondere (en uiterst kostbare) klassieker.

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

 

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf