Email
Facebook
Bericht ons

We gaan samen, met Nico Aaldering, terug naar het Italië van de jaren ’50 met een schitterende en originele Alfa Romeo Freccia d’Oro uit 1947. Het is een auto die eigenlijk in het museum thuishoort, maar dat is natuurlijk niks voor klassiekerexpert Nico Aaldering… Rijden vindt hij het allerleukst!

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Door heel Nederland is het bij autobedrijven momenteel spitsuur. De reden? Het komende najaar en de winter. De dagen worden korter, het zicht wordt slechter, de temperaturen dalen, het weer wordt minder en de wegen worden gladder. Om veilig het najaar in te gaan, ligt in deze periode daarom de nadruk op zicht en grip!
In deze aflevering krijgen we een inkijk in deze extra drukke periode bij AutoFirst. Ze werken daar met de nieuwste technieken én richten zich op de toekomst; niet alleen qua auto’s, maar ook qua kennis en kunde van hun autotechnici. Hoe wordt er voorbereid op de komende periode?
Meer informatie over AutoFirst: https://rb.gy/j5aoh

 

Jeroen Mul rijdt met de volledig elektrische en extra snelle Extreme uitvoering van de Dacia Spring. De Spring is de voordeligste elektrische auto op de markt, maar welke luxe kun je nog verwachten en wat kan je er allemaal mee? Jeroen zoekt het voor je uit.

Meer informatie over de Dacia Spring: https://rb.gy/4363p

 

Rick van Stippent heeft een fabrieksnieuwe, klassieke Mercedes-Benz in de showroom staan; een auto die hem heel gelukkig maakt. Maar Rick heeft ook iets bedacht waar iedereen blij van kan worden; een zelf-ontwikkelde magnetische wax. Het zou ervoor moeten zorgen dat er geen fysiek contact meer mogelijk is tussen de buitenwereld en je auto. Water wordt volledig afgestoten… Werkt het?

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf