Email
Facebook
Bericht ons

Rick van Stippent heeft een alom bekende auto, maar in een heel speciale uitvoering en in een fabrieksnieuwe staat. Het is een Opel Vectra i500; een door Irmscher getunede auto met een 2,5 liter 6-cilinder motor, met ‘maar liefst’ 195 pk. Rick heeft hem weer als nieuw gemaakt, zoals hij vroeger in de folder stond.
En Rick gaat wassen, maar dan zonder water. Kan dat? Rick laat het je zien.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering gaat rijden in een klassieker van de toekomst. Een moderne auto, met een klassieke uitstraling en met moderne techniek. Het is de beroemde auto van de gebroeders Wiesmann. Het is een snelle en ondeugende auto die ook nog eens een waanzinnig geluid maakt! Wat wil je nog meer? Nico Aaldering neemt je mee aan boord van oog- en oorstrelende roadster!

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Sinds 2017 is de Dacia Sandero de bestverkochte auto op de Europese particuliere markt. Andreas gaat ermee rijden en vertelt je waarom dat zo is.
Welke nieuwe weg is Dacia recent ingeslagen en hoe ziet zo’n Sandero er tegenwoordig van dichtbij uit? We zoeken het uit met de nieuwe Sandero Stepway in de extra avontuurlijke Extreme uitvoering, mét een geheim in de kofferbak. Wat dat is laat Andreas je in deze aflevering zien!

Meer informatie over de Dacia Sandero Stepway: https://shorturl.at/duB12

 

Allard gaat rijden met de nieuwe Renault Espace. De iconische naam heeft in vijf generaties altijd synoniem gestaan met ruimte, licht en flexibiliteit, maar had ook altijd een soortgelijke vorm. De nieuwe wijkt daar vanaf met een SUV-achtige uitstraling. Is deze nieuwe Espace van Renault nog steeds zo revolutionair als de eerste? Allard zoekt het voor je uit.

Meer informatie over de Renault Espace: https://rb.gy/001qi

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf