Email
Facebook
Bericht ons

Racegames worden realistischer en realistischer, maar hoe verhoudt de virtuele wereld zich nu echt tot de werkelijkheid? Kan een fanatieke gamer een doorgewinterde coureur verslaan op de simulator? Of zijn de spellen tegenwoordig zó levensecht dat een gevierde coureur kan instappen en winnen van een gamer? Andreas Pol, iemand van de Playstation-generatie zonder race-ervaring, neemt het op tegen Tom Coronel, een succesvolle coureur zonder game-ervaring. Wie is er het snelst bij het nieuwe en ultra realistische spel DiRT Rally 2.0?

 

We vergapen ons vaak aan de nieuwste en meest luxe auto’s, maar helaas zijn ze voor de meeste mensen onbetaalbaar. Maar wat als je zo’n auto kiest met een aantal jaren levenservaring? Is een toplimousine van meer dan 10 jaar oud vandaag de dag nog steeds een indrukwekkende auto? Is zoiets nog betrouwbaar en hoe hoog wordt het kostenplaatje? Aan boord van een full option Mercedes-Benz S-klasse uit 2006, stappen we binnen bij een Vakgarage op zoek naar de antwoorden.

 

In New York vindt momenteel de International Auto Show plaats en daar staat niet alleen nieuws voor een uitsluitend Amerikaans publiek. Deze week in Autowereld zie je nieuws van onder andere Porsche, Mercedes-Benz, Kia, Aston Martin en Nissan en dat zijn stuk voor stuk spectaculaire auto’s.

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering rijdt in een opvallende auto met een roemruchte geschiedenis. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd deze Tatra namelijk gezien als het geheime Tsjechische wapen. De auto was erg snel, maar de wegligging was belabberd. Een bijzonder vooruitstrevende auto met een uniek ontwerp en een ongelooflijk verhaal en dan is er maar één man bij wie je moet zijn; Nico Aaldering!

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf