Email
Facebook
Bericht ons

Andreas Pol is op Mallorca om de nieuwe Toyota Corolla-modellen te testen. Met meer dan 46 miljoen verkochte exemplaren is de Toyota Corolla de meest verkochte auto ter wereld en na een periode van afwezigheid keert hij nu ook terug op de Nederlandse wegen. Hij komt dan als hatchback, stationwagon (de Touring Sports) én als sedan, uiteraard ook met de vooruitstrevende hybride aandrijflijnen die we van Toyota gewend zijn. Zal dit nieuwe model het succesverhaal kunnen voortzetten? Andreas zoekt het uit!

 

Ook test Andreas samen met Tom Coronel het nieuwe spel DiRT Rally 2.0. De DiRT-serie gooit hele hoge ogen als het aankomt op realisme. In het nieuwste deel kan je op rallyproeven van beroemde rallylocaties over de hele wereld racen in meer dan 50 verschillende voertuigen. Van nieuwe, moderne rallywagens tot en met legendarische klassiekers. Daarnaast kan je ook losgaan tegen anderen in het FIA World Rallycross-kampioenschap. Maar… wie denk jij dat dit spel beter beheerst? Een coureur zonder computer-ervaring of iemand van de PlayStation-generatie zonder race-ervaring? Andreas en Tom stappen om de beurt in de Playseat nemen de (rally)proef op de som.

 

En klassiekerexpert Nico Aaldering gaat niet op pad in één klassieker, hij pakt er zelfs twéé beet! Een nieuwe Morgan en een, eh, iets minder nieuwe Morgan. Beide modellen komen uit de charmante Engelse fabriek in Malvern, maar verder hebben de 4/4 en Morgan Aeromax ogenschijnlijk weinig gemeen. De eerste is al ruim zestig jaar oud en maakte al drie keer eerder onderdeel uit van Nico’s collectie, de tweede oogt een stuk moderner en straalt een heel andere boodschap uit. Maar hoe rijden ze eigenlijk, voor welk soort mensen zijn ze en wat maakt ze eigenlijk een typische Morgan? Nico pluist het allemaal, uiteraard met een tevreden glimlach, voor je uit.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf