Email
Facebook
Bericht ons

Tom Coronel rijdt de nieuwe Renault Clio. Aan de auto is op het oog heel weinig veranderd, maar toch is er geen stukje plaatwerk hetzelfde. Het interieur daarentegen is totaal anders dan de vorige en datzelfde geldt voor de techniek die erachter zit. Tom neemt een diepe duik in deze auto met een Hollands tintje… en dan hebben we het niét alleen over de oranje kleur.

 

Daarnaast gaat Tom op pad met de nieuwe Škoda Scala, een auto die vol zit met allerlei handige gadgets voor je dagelijks leven, maar ook een auto die op papier erg veel te bieden heeft voor je werk- en privéleven. Hoe is dat in de praktijk? Gadgetfreak Tom gaat op onderzoek.

 

Andreas Pol is naast autoliefhebber ook filmfanaat en die twee passies komen samen in ‘Bullitt’ uit 1968; een legendarische film door onder andere z’n waanzinnige auto-achtervolgingen én de Ford Mustang die de hoofdrol speelt. Ford brengt een eerbetoon aan dié tijd met een nieuwe Ford Mustang Bullitt. Aan Andreas de ‘zware’ taak om z’n filmheld in levende lijven te ontmoeten.

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft ditmaal een Ferrari bij zich, maar niet zomaar één. Behalve dat deze 575 Superamerica een zeldzame uitvoering is, heeft de auto ook een behoorlijk eigen willetje. Aan Nico de opdracht dit steigerende paard te beteugelen, zodat hij er fatsoenlijk over kan vertellen en wij er op ons gemakje naar kunnen kijken en luisteren. Of dat allemaal lukt…

 

Meer informatie:

Renault Clio

Škoda Scala

Ford Mustang Bullitt

Gallery Aaldering

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf