Email
Facebook
Bericht ons

Andreas Pol is naast autoliefhebber ook filmfanaat en die twee passies komen samen in ‘Bullitt’ uit 1968; een legendarische film door onder andere z’n waanzinnige auto-achtervolgingen én de Ford Mustang die de hoofdrol speelt. Ford brengt een eerbetoon aan dié tijd met een nieuwe Ford Mustang Bullitt. Aan Andreas de ‘zware’ taak om z’n filmheld in levende lijven te ontmoeten.

Rick van Stippent maakt gebruikte auto’s weer fabrieksnieuw. Ditmaal heeft hij de graag geziene R32-uitvoering van de Volkswagen Golf onder handen genomen. De uitkomst is een auto waar het Volkswagenmuseum jaloers op kan zijn. Hoe komt Rick tot dit resultaat en waarom heeft de R32 een speciale plek in zijn hart? Rick laat het je zien én horen!

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft dit keer een Ferrari, maar niet zomaar één. Behalve dat deze 575 Superamerica een zeldzame uitvoering is, heeft de auto ook een behoorlijk eigen willetje… Aan Nico de opdracht dit steigerende paard te beteugelen, zodat hij er fatsoenlijk over kan vertellen en wij er op ons gemakje naar kunnen kijken en luisteren. Of dat allemaal lukt, zie je in Autowereld.

 

Meer informatie:
Ford Mustang Bullitt
Stipt Polish Point
Gallery Aaldering

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf