Email
Facebook
Bericht ons

We zijn bij TotalEnergies in het Belgische Ertvelde om te onderzoeken hoe olie én duurzaamheid met elkaar te rijmen zijn. En we stappen aan boord van een ogenschijnlijk gewone Volvo XC90, maar stiekem is het een heel bijzonder prototype. De batterijen aan boord van de Plug-in Hybrid zijn namelijk volledig ondergedompeld in olie! Het is één van de projecten waar TotalEnergies zich mee bezig houdt. Wat het voordeel is van deze baanbrekende techniek, zie je in deze aflevering.

Meer informatie over TotalEnergies: https://rb.gy/fv3y05

Afgelopen jaar draaiden onze camera’s mee bij AutoFirst en zo konden we alle facetten van dit mooie autovak van binnenuit meemaken.Dit keer zijn de autotechnici bij elkaar en zoeken ze de competitie op!Hoe het 20-jarig bestaan van AutoFirst wordt gevierd en wat dat doet voor de sfeer tussen alle autotechnici en tussen de garages onderling, zie je in deze aflevering.

Meer informatie over AutoFirst: https://rb.gy/e6tgha

 

De BMW e39 M5 van Rick van Stippent is mooi, maar nog niet fabrieksnieuw…In deze aflevering neemt hij mee in het nog in te zetten proces van deze prachtige power-sedan.Tegelijk heeft hij een Corvette C5 in een zeldzaam goede staat… Klaar voor de puntjes op i. En da’s meteen een mooi moment voor een masterclass over het interieur. 

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

Klassiekerexpert Nico Aaldering komt met extreem groen vervoer.Hij heeft een Datsun 240Z in de kleur van Kermit-de-Kikker! Rijd mee met Nico en laat je verbazen over de opdracht die de designers en de techneuten van de Datsun-directie meekregen én geniet van de eigenwijze details op de auto.

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf