Email
Facebook
Bericht ons

We rijden met de nieuwe, volledig elektrische IONIQ 6 van Hyundai. Het is één van de meest gestroomlijnde auto ter wereld en samen met een hyperefficiënte aandrijving moet dat zorgen voor een groot rijbereik. Z’n accu is niet bovengemiddeld groot, maar z’n actieradius is dat met 614 kilometer wel. Hoe rijdt hij, welke bijzonder fijne techniek zit er aan boord en hoe kun je met deze auto, tijdens het opladen, verder werken of juist helemaal in de ZEN-Modus raken? 

Meer informatie: https://bit.ly/3xPTEK8

 

Dit seizoen lopen we mee met de autotechnici van AutoFirst. Deze naam staat op meer dan 250 vestigingen door heel Nederland en België en ze werken daar met de nieuwste technieken én richten zich op de toekomst; niet alleen qua auto’s, maar ook qua kennis en kunde van hun autotechnici. 

In deze aflevering volgen we het team van AutoFirst Johan Meure in Purmerend.   

Hoe ziet het leven van een autotechnicus eruit? Hoe leuk is het en hoe zit het met de toekomst van het vak?Meer informatie: https://bit.ly/3m2KbfM

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft twee ogenschijnlijk zelfde Alfa Romeo’s voor jou uit de Gallery gereden. De één is een GT 1300 Junior, de andere een 1300 GTA… en die laatste is zes! keer zo duur.

Waar zit hem dat in? En waarom moet iedere autoliefhebber ooit in z’n leven een Alfa Romeo hebben gehad? Nico vertelt het je allemaal!

Meer informatie: https://bit.ly/3IQfmUi

 

Porsche komt met de meest extreme 911 ooit. In deze aflevering kijken we achter de schermen bij de ontwikkeling van de 911 Dakar. Een auto die niet alleen hoger op z’n wielen staat en er ruiger uitziet, maar ook vol techniek zit om schroeiend hard off-road te gaan. De auto is voer voor een plekje in een prive-collectie, om er nooit mee te rijden… maar in deze aflevering zie je waarom dat érg jammer zou zijn…

Meer informatie: https://bit.ly/3m3ZJ2Q

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf