Email
Facebook
Bericht ons

Dagelijks krijgen we vragen van kijkers over de beste, slimste of meest duurzame keuze voor hun situatie. Om iedereen richting te geven, helpen we je met de Autowereld Wegwijzers.

In deze aflevering rijdt Tom Coronel, in Zuid-Frankrijk, met het nieuwe, volledig elektrische vlaggenschip van Volkswagen; de ID.7. Hij is groot, luxe en zit vol fijne gadgets. En we krijgen een sneak preview van de nog te verschijnen volledig elektrische stationvariant; de ID.7 Tourer.

Meer informatie over de Volkswagen ID.7: https://rb.gy/jkgjtq

 

Andreas Pol rijdt met de Mazda MX-30; een persoonlijke favoriet van hem door het opvallende uiterlijk, gekke deuren en leuke rij-eigenschappen. Maar de volledige elektrische versie heeft voor zijn persoonlijke situatie soms een te wat beperkte actieradius. Gelukkig is er nu de MX-30 R-EV, een plug-in hybride versie die zélf stroom produceert; op een unieke manier!

Meer informatie over de Mazda MX-30: https://rb.gy/w12w5s

 

Rick van Stippent heeft een legendarische Nissan GT-R van een 21-jarige autoliefhebber. De auto is gebouwd in een tijd dat er nog niet aan duurzaamheid gedacht werd. Aan Rick en z’n team de taak om de auto weer fabrieksnieuw te maken. Hoe ga je te werk? En hoe houd je de fabrieksnieuwe staat vervolgens zo mooi? Rick heeft een BMW e39 M5 om je dát te laten zien.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft misschien wel de meest duurzame auto ter wereld; een originele Fiat uit 1917, die nog stééds rijdt. Stap samen met Nico in deze rijdende tijdcapsule en laat je verbazen door alle prachtige, doorleefde details op de auto.

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf