Email
Facebook
Bericht ons

Stéphane Kox stapt in de nieuwe Ford Puma ST Powershift, een auto die op papier twee succesverhalen samenvoegt; de lekkere hardware en het dikke uiterlijk van de Puma ST die we al kenden mét de mild-hybride 1 liter motor en de automaat die de ‘gewone’ Puma tot een hit maakten.Hoe pakt het uit in de praktijk? Stéphane zoekt het voor je uit!

Meer informatie over de Ford Puma ST: https://shorturl.at/bdSWZ

 

Andreas Pol rijdt met de nieuwe Subaru Crosstrek; een auto met meer ingebouwd avontuur dan de meeste kopers ooit gaan uitproberen. Maar het is ook een hybride auto met vierwielaandrijving voor extra grip in natte en gladde omstandigheden, een auto met een groot talent voor het trekken van aanhangers en een auto vol met bijzondere veiligheidssystemen.

Meer informatie over de Subaru Crosstrek: https://shorturl.at/josZ2

 

We gaan detailen met Rick van Stippent. Wat betekent die term eigenlijk?Samen met Rick gaan we in op de details en dat gaat verder dan simpelweg een auto poetsen. Hij neemt je mee door z’n museum om dat te illustreren én hij heeft een Lamborghini als leidend voorbeeld; niet vies, niet kapot, maar ook niet fabrieksnieuw. Rick neemt je mee in de detailingfase en laat je ook zien wat je zelf kunt doen.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

 Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft een bijzondere, vroege Jaguar XK voor je uit de Gallery gereden; een zeldzame uitvoering in een waanzinnig mooie staat.Nico neemt je mee naar de begintijd van dit beroemde Engelse merk en samen met hem dromen we weg bij de prachtige, pure vormgeving.

En hij neemt ons aan boord, althans dat is het plan…

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf