Email
Facebook
Bericht ons

Wat doet kleur met de vormgeving van een auto? Deze aflevering reizen we af naar Mazda’s Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor een masterclass. Samen met de Europese Design Directeur Jo Stenuit en de Mazda CX-60 duiken we diep in de materie en ontdekken we hoe een kleur tot stand komt, hoe lang eraan ontwikkeld wordt en wat het geheim is van hun bijzondere Soul Red Crystal.

Meer informatie over Mazda: https://rb.gy/zaiq04

Meer informatie over de Mazda CX-60: https://ap.lc/emBvQ

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft een waar museumstuk uit z’n Gallery gereden; een Gatso, beter bekend onder z’n bijnaam ‘Platje’. De auto is het geesteskind van techneut, uitvinder én coureur Maus Gatsonides; ook de man achter de Gatsometer oftewel de ‘Flitskast’.Nico neemt je mee aan mee boord van de meest beroemde Nederlandse racewagen; een auto die na jaren stilstand eindelijk weer rijdend gemaakt is. Hoewel… 

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Rick van Stippent heeft dit keer een letterlijk fabrieksnieuwe auto; een Ford Orion met 851 kilometer op de teller! De auto is het leidend voorbeeld voor alles wat er bij Stipt Polish Point gebeurt; een auto weer zó maken, zoals hij in de folder stond.Met die opdracht is er aan een BMW M535i gewerkt; een auto die er niet best aan toe was… Maar laat je verbazen door het resultaat!

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf