Email
Facebook
Bericht ons

Een SUV wordt veel gekozen om de stoere details, z’n hogere zit en grotere bodemspeling. Een coupé wordt gekocht door mensen die niet alleen sportieve looks zoeken, maar ook bovengemiddeld veel van autorijden houden. Vroeger waren die twee als twee water en vuur, maar tegenwoordig zijn er auto’s als de Renault Arkana. Is zo’n auto dan het beste van twee werelden? Jeroen Mul zoekt het voor je uit.

Meer informatie: https://bit.ly/40hI0Uj

 

Lexus komt met hun volledig elektrische RZ450e dit jaar naar Nederland. De auto zit al vol noviteiten op het gebied van luxe, comfort en rij-eigenschappen, maar vanaf 2025 komt daar een bijzondere innovatie bij; One Grip Motion. Via een soort vliegtuigstuur ben je alleen via elektronica verbonden met de voorwielen. Er is dus geen mechanische verbinding met de wielen. Waarom zou je dit willen en wat levert het op? Andreas Pol zoekt het voor je uit en laat zich meteen prima verwennen door de verwarming aan boord die gebruik maakt van infrarood panelen… Je ziet het allemaal in deze video.

Meer informatie: https://bit.ly/3ZX8hHD

 

Nico Aaldering rijdt dit keer geen Maserati, Lamborghini of Ferrari, maar gaat voor de meer betaalbare middenklasse klassiekers. De Volvo Amazon is dan één van de beste voorbeelden. Nico heeft meteen vier Amazons uit de Gallery gereden om je de verschillen te laten zien. Eén exemplaar is zó nieuw, dat hij nog in de verpakking zit. Nico gaat ermee rijden en geeft hem een beetje welverdiende liefde…

Meer informatie: https://bit.ly/3Z0DXLh

 

Rick van Stippent heeft weer een bijzondere auto fabrieksnieuw weten te maken. Van een klant uit Mexico nog wel! De Lancia Delta Integrale is een legendarische auto voor velen. Een collectorsitem voor liefhebbers wereldwijd, zo blijkt. Rick heeft met z’n team heldendaden verricht om de auto weer als nieuw te maken en hij neemt je graag mee aan boord van deze duizelingwekkend mooie Delta om dát allemaal te vertellen.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3JuDV8q

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf