Email
Facebook
Bericht ons

Een auto met een skibox op het dak is een bekend plaatje tijdens de wintersport, maar net zoals de ontwikkeling van auto’s niet stilstaat, zo geldt dat voor ook dakkoffers. Aangezien de Autowereld-crew erg veel spullen mee moet nemen naar Oostenrijk, heeft het team een beroep gedaan op de nieuwe Hapro dakkoffer, de Trivor, die makkelijker en handiger te bedienen en te plaatsen zou moeten zijn, dan ooit. De Winterspecial is het ideale moment om dát uit te zoeken.

 

De Hapro Trivor combineert robuuste looks met een zee van ruimte. Skivakantie, fietstocht, survivalweekend? Ruimtegebrek is nooit meer een belemmering. De dakkoffer is snel en makkelijk te bevestigen dankzij het gepatenteerde Premium-Fit systeem. De innovatieve, centrale ‘autohandgrepen’ bieden een makkelijke opening en bovendien is de koffer van beide kanten te openen.

De Hapro Trivor is verkrijgbaar met een inhoud van 440, 560 of 640 liter. Ze kunnen maximaal 75 kg aan belading aan en hij is bovendien verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ook handig is de tassenset die precies in de koffer past.

 

Meer informatie:
De Hapro Trivor
VDL Hapro

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf