Email
Facebook
Bericht ons

► We rijden met de Toyota Mirai, een elektrische auto die je niet hoeft op te laden, want je kunt hem tanken. De auto maakt namelijk zelf elektriciteit uit waterstof! Mirai is Japans voor toekomst, maar in hoeverre is waterstof de toekomst?
We zoeken het onder andere uit op de plek die groot geworden is met olie; de haven van Rotterdam. Hoe rijdt het? Wat kost het en waar kun je het tanken? Je ziet het in deze aflevering.
Meer informatie over de Toyota Mirai: https://bit.ly/2Rk2UnA

 

► De zomervakantie van heel veel van jullie zal er anders uitzien. Massale vliegreizen kunnen hopelijk volgend jaar weer, maar voor nú blijven we veelal in de buurt en dus zie je een grote stijging in de verkoop van campers, caravans én…. dakkoffers! We onderzoeken de ontwikkelingen op dit gebied en bekijken het gebruiksgemak – in dit geval bij de koffers van Hapro.
Meer informatie over Hapro dakkoffers: https://bit.ly/3h2Uhc5

 

► Rick van Stippent van Stipt Polish Point geeft  z’n fijne kneepjes ook door aan anderen met een heuse Masterclass. In deze aflevering leren wij én kijker Bart, waarom we nooit meer met vieze wielen hoeven te rijden.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/2SqOIq2

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft een heel bijzondere Mercedes-Benz voor jou uit de Gallery gereden; een 320A – een vooroorlogse auto voor de destijds allerrijksten der aarde. Wat was er voor die tijd uniek aan de auto en waarom kon je de auto je ook zomaar áfgenomen worden? Nico vertelt het je.

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3phAx4F

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:
► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/
► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld
► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…
► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/
► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?
Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf