Email
Facebook
Bericht ons

Tom Coronel is in Japan voor de Tokyo Motor Show, waar de Japanse automerken uiteraard flink uitpakken. We zien spectaculaire toekomstvisies van Nissan, in de vorm van de Ariya concept car, maar ook de technologie ín de auto.

De Ariya concept car is een compleet elektrische crossover, die qua uiterlijk aangeeft hoe de toekomstige modellen van het merk eruit gaan zien. Maar ook van de techniek in de auto gaan we meer zien, onder de noemer Nissan Intelligent Mobility. Hieronder vallen meerdere technieken en systemen, onderverdeeld in Intelligent Drive, Power en Integration. Onder Intelligent Drive vallen bijvoorbeeld Nissan’s ProPILOT (Nissan’s semi-automatische piloot) en het ePedal (het slimme acceleratiepedaal waarmee de rem in de meeste gevallen niet aangeraakt hoeft te worden). Onder Intelligent Integration vallen alle huidige én nieuwe technologieën die samenkomen in nieuwe modellen. Zoals Door-to-door navigatie.

Ook is er nieuws te melden over de Nissan LEAF en de Nissan Juke. Zo is de LEAF verbeterd en is er nu de LEAF e+, met nog meer vermogen (217 pk) en bereik (tot wel 385 kilometer). De nieuwe Juke is al even geleden aangekondigd. De compacte auto completeert het crossover-gamma van Nissan. Hij staat NU in de showroom.

 

Meer informatie:
Nissan op de Tokyo Motor Show
De nieuwe Nissan Juke
De Nissan LEAF
Nissan Nederland
Tokyo Motor Show 2019

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf