Email
Facebook
Bericht ons

Autowereld is samen met Tom Coronel in Japan! Het land is een tweede thuis voor Tom aangezien hij daar vijf jaar heeft gewoond én geracet. Met hem maken we een roadtrip door het land, langs z’n voormalige woning én oude raceteam, op weg naar het circuit van Suzuka waar hij opnieuw moet racen. Onderweg maken we kennis met typisch Japanse gewoonten én komen we erachter hoe populair Tom-san nog steeds in Japan is.

 

Maar de trip begint op de Tokyo Motor Show, waar de Japanse automerken uiteraard flink uitpakken. Zo zie je de nieuwe, volledige elektrische Mazda MX-30 én spectaculaire toekomstvisies van Nissan, waaronder de Ariya concept car.

 

Honda heeft ook wereldnieuws en dat nieuws wordt tegelijk in Nederland gepresenteerd in de aanwezigheid van de Europese Honda-top. Allard Kalff maakt van de gelegenheid gebruik om én het nieuwe hybride model van Honda te bekijken én meteen op onderzoek te gaan naar de ‘groene’ strategie van Honda. We zien de volledig elektrische Honda e en de nieuwe hybride Jazz, die er ook als extra stoere Jazz Crosstar komt.

 

Meer informatie:
Tokyo Motor Show 2019
De nieuwe Mazda MX-30
Nissan op de Tokyo Motor Show
De nieuwe Nissan Juke
De nieuwe Honda e
De nieuwe Honda Jazz en Jazz Crosstar

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf