Email
Facebook
Bericht ons

We zijn ‘op’ Paleis Soestdijk. Daar vindt het Concours d’Elegance plaats. Hier vind je de meest prachtige klassiekers in alle soorten en maten. Klassiekerexpert Nico Aaldering is aanwezig met een greep bijzondere modellen uit zijn Gallery.

En tussen die klassiekers van het Concours staan ook modérne auto’s, zoals die van Mazda. In plaats van mensen naar de showroom te trekken, komt het merk naar de bezoekers toé… en die krijgen meteen een primeur voorgeschoteld; de nieuwe Mazda CX-30. Wij maken ook meteen van de gelegenheid gebruik om hem van dichtbij te kunnen zien.
 

De nieuwe Mazda CX-30 is ontworpen volgens het Japanse Kodo-design dat alle hedendaagse Mazda’s kenmerkt. Hierin staat de kunst van het weglaten centraal, waardoor er een rustigere en stijlvoller design overblijft. Uiteraard is de auto qua looks wel een echte cross-over, die wat hoger staat en kunststoffen randen rondom heeft.
 

Uiteraard wordt de nieuwe Skyactiv-X benzinemotor ook beschikbaar op de CX-30. Skyactiv-X is de nieuwe revolutionaire benzinemotor van Mazda. Met deze motortechniek worden de voordelen van een benzine- en dieselmotor gecombineerd. Door middel van een mix van veel lucht, minder brandstof en een hogere compressie levert de Skyactiv-X motor meer vermogen, terwijl het verbruik wordt teruggedrongen.
 

De nieuwe Mazda CX-30 is er vanaf nét geen 30.000 euro.
 

Meer informatie:
Mazda Nederland
Concours d’Élégance Paleis Soestdijk

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf