Email
Facebook
Bericht ons

Nico Aaldering heeft voor het Concours d’Élégance bij Paleis Soestdijk stuk voor stuk bijzondere klassiekers uit z’n Gallery gereden. Vorige week lieten we je er al een aantal zien, maar Nico heeft zoveel auto’s bij zich – en de één nog mooier dan de andere – dat je deze keer de rest ziet. Op de mooiste plek van het concours, naast het paleis en bij de oude werkkamer van Prins Bernhard, laat Nico je onder andere zien waarom Aston Martin eigenlijk een combinatie van een DB5 en DB6 had moeten bouwen én je ziet welke modérne auto op het wensenlijstje van Nico staat…

 

De IAA in Frankfurt is een gigantische internationale autoshow. Hoewel veel Europese automerken schitterden door afwezigheid, waren juist de Chinese merken volop aanwezig. Ditmaal zien we een greep uit de ontwikkelingen uit het Oosten; hoe serieus is het allemaal? Verder onder andere de nieuwe Land Rover Defender en de elektrische Honda e. Ook praten we met Amko Leenarts, de design-directeur van Ford voor Europa, over de nieuwe SUV’s en de ontwikkelingen bij het merk. En we gaan langs bij een merk dat in bijna iedere auto te vinden is, maar wat bijna niemand weet; DENSO. Het is ’s werelds op een na grootste mobiliteitsleverancier en loopt voorop als het gaat om technologische innovaties. Meer weten over DENSO? Klik hier.

 

Met coureur Stéphane Kox reizen we af naar Sardinië voor een nieuwe elektrische auto van Renault. Het Franse merk mag als één van de pioniers worden gezien op het gebied van elektrisch vervoer, met hun ZOE als meest succesvolle model. Andere automerken komen nu echter ook in rap tempo met elektrische modellen. Hoe gaat Renault ervoor zorgen dat hun voorsprong en succes behouden blijven? Aan de hand van de nieuwe Renault ZOE gaat Stéphane voor jou op zoek naar de antwoorden!

 

Meer informatie:
De nieuwe Renault ZOE
Ford
Land Rover
Mercedes-Benz
Honda
DENSO
De IAA
Concours d’Élégance Paleis Soestdijk
Gallery Aaldering

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf