Email
Facebook
Bericht ons

Andreas Pol zit niet alleen in een auto, maar ook op een fiets. Het gaat allemaal om de extra avontuurlijke Toyota Corolla TREK, een hybride stationwagon die samen is ontwikkeld met het fietsenmerk TREK. Andreas rijdt daarom ook op een hybride mountainbike; de ideale manier om én hybride aandrijving uit te leggen én in de sfeer te komen van deze auto voor actievelingen!

Speciaal voor avontuurlijke en actieve mensen komt Toyota met de Corolla TREK. Gebaseerd op de ruime Toyota Corolla Touring Sports, maar dan extra stoer aangekleed en 20 mm hoger op zijn poten gezet voor extra bodemvrijheid. De LED parabola koplampen zijn standaard, net als de stoere 17 inch lichtmetalen velgen.

 

Binnenin heb je standaard 598 liter bagageruimte. Dankzij de verstelbare laadvloer, handige zijvakken en de makkelijk neerklapbare achterbank kun je gemakkelijk nog meer kwijt. En mocht je je handen vol hebben, met de handsfree kicksensor opent de kofferbak automatisch als je onder de achterbumper schopt. En standaard beschikt de auto over Toyota Safety Sense, met een keur aan veiligheidsvoorzieningen. Zoals Full-range Adaptive Cruise Control, Lane Trace Assist en Lane Departure Alert en meer.

 

Je hebt de keuze uit twee motoriseringen, een 122 pk sterke 1.8 Hybrid of een 2.0 Hybrid die 180 pk levert. Beiden worden gekoppeld aan een automaat.

 

De Corolla TREK is ontstaan in samenwerking met TREK Bicycle. Wereldwijd één van de populairste fietsfabrikanten. Bij aanschaf van een Corolla TREK krijg je een unieke voucher waarmee je 30% korting krijgt op de aankoop van de TREK Dual Sport+ (zolang de actie geldt). Na aanschaf van de Corolla TREK ontvang je een persoonlijke voucher die je kunt verzilveren bij de dichtstbijzijnde TREK dealer.

De Toyota Corolla TREK is verkrijgbaar vanaf € 32.495,- en daarbij zit dus een voucher die korting geeft op de eltkrische TREK Dual Sport+ mountainbike.

Je rijdt de Toyota Corolla Touring Sports vanaf € 24.995,- of € 169,- netto bijtelling.

 

Meer informatie:
Toyota Corolla TREK
Toyota Nederland
Trek Bikes

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf