Email
Facebook
Bericht ons

De IAA in Frankfurt is, zeker qua oppervlakte, een gigantische autoshow. Hoewel niet iéder automerk daar te vinden is, staat de beurs toch vol met ontelbare primeurs. Deze en volgende week laat Autowereld jou de hoogtepunten zien met deze keer onder andere nieuws van Hyundai, Mercedes-Benz, Volkswagen, Ford, Renault én Lamborghini.
 

Tegelijk zie je zondag ook heel veel klassiekers. Samen met Nico Aaldering zijn we ‘op’ Paleis Soestdijk. Daar vindt het Concours d’Elegance plaats en Nico heeft met de auto’s uit z’n Gallery flink uitgepakt.
Welke auto’s heeft Nico meegenomen naar het paleis en waarom vindt hij dat ze op het meest bijzondere plekje staan? Nico geeft ons alle antwoorden.

 

En tussen die klassiekers van het Concours staan ook modérne auto’s, zoals die van Mazda. In plaats van mensen naar de showroom te trekken, komt het merk naar de bezoekers toé… en die krijgen meteen een primeur voorgeschoteld; de nieuwe Mazda CX-30. Wij maken ook meteen van de gelegenheid gebruik om hem van dichtbij te kunnen zien. Alle details over deze nieuwe crossover, hoor je in Autowereld.

 

Meer informatie:
Ford
Hyundai
Mazda Nederland
Mercedes-Benz
Renault
Volkswagen
De IAA
Concours d’Élégance Paleis Soestdijk
Gallery Aaldering

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf