Email
Facebook
Bericht ons

Andreas Pol zit op de fiets om een nieuwe auto uit te leggen. Het gaat allemaal om de extra avontuurlijke Toyota Corolla TREK, een hybride stationwagon die samen is ontwikkeld met het fietsenmerk TREK.


Andreas rijdt daarom ook op een hybride mountainbike; de ideale manier om én hybride aandrijving uit te leggen én in de sfeer te komen van deze auto voor actievelingen!


Coureur Stéphane Kox heeft, uiteraard, een voorliefde voor alles dat snel is. Bij het lezen van de specs van de nieuwe Ford Focus ST gingen haar handen dan ook meteen jeuken. Hoeveel racetechniek kan Ford kwijt in een gezinsauto en hoe vertaalt zich dat in snelheid en rijplezier? In Stéphane’s achtertuin, de rally-weggetjes van Brabant, gaat ze volgas op onderzoek!


Rick van Stippent maakt gebruikte auto’s fabrieksnieuw. Ditmaal heeft hij een Mercedes-Benz Cabriolet onder handen genomen (voor de kenners – een type W124). Rick gaat in zijn restauratie/renovatiewerk verder dan wie dan ook en zo komen we achter de zwakke punten van zo’n Mercedes, maar leren we ook hoe minutieus Rick en z’n team te werk gaan om een auto weer fabrieksnieuw te krijgen.


Uiteraard is klassiekerexpert Nico Aaldering ook weer van de partij. Ditmaal rijdt hij met één van de grootheden uit de autohistorie, letterlijk en figuurlijk! Nico gaat namelijk op pad met een Oer-Range Rover – de Europese voorvader van de huidige SUV’s. Waarom destijds zo’n auto? Waarom is Nico er zo’n fan van? En welke beroemde eigenaar joeg mensen de stuipen op het lijf met deze auto? Nico vertelt het ons allemaal!

 

Meer informatie:
Stipt Polish Point
Gallery Aaldering
Toyota Corolla TREK
De Ford Focus ST

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf