Email
Facebook
Bericht ons

De AutoSalon van Genève is afgelast vanwege het Corona-virus en de automerken zetten veel van het nieuws even in de ijskast om het op een later moment naar buiten te brengen. De hoogtepunten van het nieuws dat wél bekend is, zie je in deze Autowereld.

Zo toont Hyundai z’n toekomstplannen aan de hand van een schitterende conceptcar en heeft Renault uitstootvrij-nieuws voor nu, binnenkort én de verre toekomst. Verder onder meer nieuws van Porsche, Bugatti, Aston Martin én Alfa Romeo.

We staan niet vaak stil bij onze autobanden, maar ze zijn het enige contact tussen ons en de weg. Iemand die dat maar al te goed weet, is ex-Formule 1 coureur en Cooper Tire ambassadeur David Coulthard. Onlangs was hij in Nederland en die kans lieten we niet aan ons voorbij gaan. Hoe bewust gaan we om met onze banden en wat kúnnen we ervan merken? We horen het van David én diens ex-Red Bull Formule 1 teamgenoot Robert Doornbos!

Rick van Stippent laat deze keer een persoonlijke favoriet zien; een woeste Ford Focus RS, uiteraard in fabrieksnieuwe staat. Dat Ricks liefhebberij verder gaat dan alleen een blinkende binnen- en buitenkant, blijkt wel als hij de 305 pk vijfcilinder naar toerenbegrenzer trapt! Wat maakt dat deze auto een speciale plek in Ricks hart heeft en hoé rijdt iemand die ‘fabrieksnieuw’ als hoogste goed heeft?

 

Meer informatie:
Cooper Tires
Stipt Polish Point

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf