Email
Facebook
Bericht ons

De auto die zo ongeveer in z’n eentje de klasse van de compacte SUV op de kaart heeft gezet, is vernieuwd! Allard Kalff reist af naar Griekenland om de nieuwe Renault Captur uit te proberen. Wat verander je aan een auto die nog steeds tot de koplopers van z’n klasse behoort? Allard gaat op onderzoek.

 

Coureur Stéphane Kox test een revolutionaire motor. Het is Mazda namelijk gelukt om een benzinemotor te maken, die werkt als een diesel. Op papier moet hij het vermogen en de schone uitlaatgassen van een benzinemotor brengen, met het verbruik, de trekkracht en de respons van een diesel. Hoe pakken deze mooie beloften uit in de praktijk en hoe rijdt zo’n motor? Aan boord van een Mazda3 gaat Stéphane dat eens fijntjes uitproberen!

 

Steeds vaker worden auto’s gestolen zonder dat dieven de auto openbreken of een autosleutel hebben… Hoe krijgen de autodieven dat voor elkaar en hoe kun je voorkomen dat het met jouw auto gebeurt? Andreas Pol gaat op onderzoek bij een Vakgarage, want die schijnen de oorzaak én de oplossing te weten!

 

Vorige maand was Autowereld te gast in de werkplaats van het Dakar-team van Tim en Tom Coronel. Daar wordt met man-en-macht gewerkt aan een nieuw rally-kanon dat in januari voor het succes van de snelle tweeling moet zorgen. Een maand geleden moest er nog heel veel gebeuren… hoe is dat nu? Ligt het team op schema en wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van hun Beast 3.0?

 

Meer informatie:
Ontdek de Mazda Skyactiv-X motor
De Mazda3
De nieuwe Renault CAPTUR
Vakgarage
Maxxis Dakar Team

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf