Email
Facebook
Bericht ons

Honda kennen wij Nederlanders van het logo dat achterop de auto van Max Verstappen staat, maar we kennen het merk niet meteen van de enorme aantallen die je op de weg ziet rijden, maar dat zou wel eens kunnen veranderen, want Honda komt nu met een hybride auto in het hart van de populaire klasse, die van de compacte SUV’s. Dit is de nieuwe HR-V. Wat maakt hem anders dan alle andere?
Meer informatie over de Honda HR-V e:HEV: https://bit.ly/2Z3vgX5

 

Het is Europa’s bestverkochte plug-in hybride van het eerste half jaar en dat zou zomaar het hele jaar kunnen worden; de Ford Kuga.
Maar is zo’n plug-in hybride nu een verkapte manier om uitstooteisen te omzeilen of wordt er daadwerkelijk ook veel elektrisch mee gereden? Dat laatste heeft Ford uit laten zoeken. Wist je bijvoorbeeld dat berijders van deze auto 49% van ál hun kilometers volledig elektrisch afleggen? En dat het kostenbesparingen van ruim 1.100 euro per jaar kan opleveren? Meer weetjes en feitjes (ook over het trekgewicht), zie je in deze video.
Meer informatie over de Ford Kuga plug-in hybrid: https://bit.ly/3DVM8yc

 

Rick van Stippent heeft dit keer twee fabrieksnieuwe huis-tuin-en-keuken-auto’s, maar dan wél de extra gepeperde versies; een extreme Opel Astra én een bijzondere Volkswagen Polo. Uiteraard in smetteloze staat. Wat is het geheim?
Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/2SqOIq2

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft een auto die velen van jullie als kind boven je bed hadden hangen of als modelauto in de kast hadden staan; de Lamborghini Countach. Alles over deze woeste supercar, inclusief die indrukwekkende V12, zie je in deze aflevering.
Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3phAx4F

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:
► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/
► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld
► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…
► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/
► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?
Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf