Email
Facebook
Bericht ons

Samen met Jeroen Mul rijden wij met de nieuwe Honda Civic. Het model bestaat dit jaar maar liefst 50 jaar. De 11egeneratie hybride Honda Civic kun je dus volledig elektrische rijden, maar ook volledig op de motor. Wat levert het op en hoe werkt het? Jeroen zoekt het voor je uit.

Meer informatie over de Honda Civic: https://bit.ly/3eWNcLk

Rick van Stippent heeft dit keer een bijzondere auto uitgekozen om een bijzondere reden. Rick laat zien hoe het mogelijk is om ook een matte lak te poetsen. Wat moet je gebruiken? Wat kan je wel doen en wat moet je absoluut niet doen? Je ziet en hoort er alles over.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3TxCdHa

Nico Aaldering heeft een erg opvallende Bentley uit zijn gallery gereden. Hij vertelt waarom hij deze Bentley gekocht heeft. Alles over het verleden van deze auto en wat hem zo speciaal maakt hoor je van Nico.

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3D0MO6G

Het ontstaan van de Mazda MX5, Andreas mag bij de ontmoeting tussen twee designers aanwezig zijn. De ontwerper van de allereerste MX5,Tom Matano en de Europees designdirecteur van Mazda Jo Stenuit. Zij vertellen je over de eerste schetsen van de MX5.

Meer informatie over de Mazda MX5: https://bit.ly/3StIm6a

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma? Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf