Email
Facebook
Bericht ons

De Mazda MX-5; een iconische auto. Hij kwam in 1989 op de markt en de betaalbare, lichte, achterwielaangedreven open tweezitter werd een hit. Het zorgde ervoor dat de MX-5 Miata uitgroeide tot de bestverkochte roadster ter wereld. In deze video een bijzonder achtergrondverhaal over deze auto, want we zijn bij een ontmoeting tussen twee ontwerpers. De designer van het eerste uur, Tom Matano, ook wel Mr Miata genoemd en Jo Stenuit, Mazda’s Europese designdirecteur. Hoe kwam de 1e generatie tot stand en hoeveel van dié auto vind je terug in niéuwe Mazda’s? 

Meer informatie over de Mazda MX5: https://bit.ly/3StIm6a

 

Het is een legendarische BMW; de M1. Maar is hij bekend om z’n succes of juist z’n roemruchte ontstaansgeschiedenis? Klassiekerexpert Nico Aaldering duikt diep in het verhaal van deze iconische BMW. Hoe kwam deze auto tot stand en hoe indrukwekkend is het eindresultaat? Nico Aaldering neemt je mee aan boord!

Meer informatie: https://bit.ly/3m0wJcx

 

Bij Rick van Stippent worden de meest uiteenlopende auto’s weer fabrieksnieuw gemaakt en in deze aflevering neemt hij je mee in de laatste fase van zo’n proces.

Hij heeft een Ford Granada die (bijna) fabrieksnieuw is. Rick laat je zien wat er in de laatste uren aan zo’n auto gedaan wordt; van de details tot de lakverzegeling en hoe je dat ook zélf kunt doen. Zodat jouw auto er straks misschien wel net zo blinkend bij staat.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/40QyRlY

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf