Email
Facebook
Bericht ons

Honda heeft wereldnieuws op de Tokyo Motor Show en dat nieuws wordt tegelijk in Nederland gepresenteerd in de aanwezigheid van de Europese Honda-top. Allard Kalff maakt van de gelegenheid gebruik om én het nieuwe hybride model van Honda te bekijken én meteen op onderzoek te gaan naar de ‘groene’ strategie van Honda.

We zien de Honda e, een compacte en volledig elektrische auto. Ondanks dat er verwijzingen naar klassieke modellen in het design zitten, ziet de Honda e er futuristisch uit. Buitenspiegels ontbreken, in plaats daarvan zien we kleine camera’s. Binnenin vallen de enorme schermen op, waaronder die voor de buitenspiegels. Hij komt er in twee uitvoeringen, de Honda e en de Honda e Advance. Die tweede is iets sterker, met een elektromotor die 154 pk levert in plaats van 136 pk. De Honda e is verkrijgbaar vanaf € 35.330, de Honda e Advance is er vanaf € 38.330.

Ook aanwezig is de nieuwe hybride Jazz, die er ook als extra stoere en sportieve Jazz Crosstar komt. De auto is van top tot teen compleet nieuw. De Honda Jazz is uitgerust met een hybride aandrijving met twee motoren die een responsief, soepel en efficiënt rijgedrag waarborgen. De auto wordt met het nieuwe Honda CONNECT geleverd, welke een 9″ touch screen, DAB digitale radio, Apple CarPlay™ en Android auto omvat. Als dat nog niet volstaat, kan de My Honda+ app op de smartphone Points of interest naar de satellietnavigatie sturen en ook dienst doen als een afstandsbediening voor het vergrendelen en ontgrendelen van de wagen.

 

Meer informatie:
De nieuwe Honda e
De nieuwe Honda Jazz en Jazz Crosstar
Honda Nederland
Tokyo Motor Show 2019

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf