Email
Facebook
Bericht ons

Met de caravan op vakantie gaan, is iets waar wij Nederlanders bekend om staan. Tom heeft echter een caravan geregeld waar je niet snel een tweede van tegenkomt. Het Nederlandse Gobanna maakt compacte caravans die door alle voertuigen getrokken mogen worden en die zó compact zijn dat je ook geen caravanspiegels op je auto nodig hebt.

 

Bij zo’n avontuurlijke caravan hoort ook een avontuurlijke auto… Andreas wordt op pad gestuurd om een bijpassende trekauto te vinden. Nu neemt Andreas de klus nogal serieus en komt uit bij de veelvoudig trekauto van het jaar, de Subaru Forester, een auto die toevallig om de hoek staat bij een Vakgarage. Bij het ophalen duikt hij meteen in de ‘vakantiecheck’. Waar wordt bij zo’n check op gelet en geeft dat een garantie voor een probleemloze vakantie?

 

 

De vakantiecheck is er vanaf 9,95 euro. Daarmee krijg je een grondige controle op tien verschillende, belangrijke punten. Zo worden de banden, schokdempers, het oliepeil en de koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof, de remmen, uitlaat, accu, verlichting en airco gecheckt. Heeft je auto geen reguliere onderhoudsbeurt gehad? Dan kan je ook kiezen voor de Vakantiecheck Premium. Deze kost 69,95 euro, maar dan wordt de auto voor anderhalf uur grondig gecontroleerd op nog veel meer, vitale punten.

 

Naast de vakantiecheck zijn er ook andere handige checks, zoals de aircocheck en de caravancheck. Zo ga je altijd met een gerust gevoel op vakantie.

 

Meer informatie:

Stichting Vakgarage

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf