Email
Facebook
Bericht ons

Sinds 1982 is deze auto wereldwijd een ongelooflijk succes en zijn er in totaal al 19 miljoen verkocht… maar waarom hebben we de Toyota Camry de afgelopen 15 jaar dan moeten missen in Nederland? En waarom staat deze nieuwe straks wél in onze showrooms? Allard Kalff rijdt met de nieuwe Toyota Camry Hybrid en zoekt het uit.

 

Wereldwijd is deze sedan dus een verkooptopper, en niet zonder reden: de bouwkwaliteit én uitrusting zijn van hoog niveau. De Camry wordt dan ook in samenwerking met het luxe dochtermerk Lexus gemaakt. Dat merk je in de details en de uitrusting. Van het luxe dashboard voorin, de 10 inch Head-Up Display en het JBL audiosysteem met 9 speakers, tot en met extra bediening voor de airconditioning en audio op de achterbank. En natuurlijk is de Camry uitgerust met Toyota Safety Sense, met functies als een Pre-Collision System met voetgangersdetectie, full-range Adaptive Cruise Control en Lane Departure Alert met Steering Assist.

 

Combineer dit alles met de nieuwe 2,5 liter High Power Hybrid-aandrijflijn en E-CVT-automaat en je hebt een ruime, luxe, stille en comfortabele reisgenoot. Het maximum gecombineerd vermogen van 218 pk zorgt ervoor dat je genoeg oemph hebt.

 

De Toyota Camry Hybrid is er vanaf 39.995,00 euro.

 

Meer informatie:

https://www.toyota.nl/modellen/camry/index.json

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf