Email
Facebook
Bericht ons

Steeds vaker worden auto’s gestolen zonder dat dieven de auto openbreken of een autosleutel hebben… Hoe krijgen de autodieven dat voor elkaar en hoe kun je voorkomen dat het met jouw auto gebeurt? Andreas Pol gaat op onderzoek bij een Vakgarage, want die schijnen de oorzaak én de oplossing te weten!

Hoe kunnen dieven zo makkelijk een auto stelen? Het begint allemaal met sleutelloze-toegang op moderne auto’s, ook wel key-less entry. Met speciale apparatuur lukt het de autodieven om de auto te laten dénken dat de echte autosleutel aan boord is… In werkelijkheid wordt met sterke antennes het huis afgescand, op zoek naar het signaal van de sleutel. En dát signaal wordt opgevangen én doorgegeven aan de persoon in de auto. Na het pikken van het signaal, is dus ook je auto gepikt. Zonder sporen van inbraak.

Vakgarage heeft er een oplossing voor: een speciaal hoesje dat de signalen blokkeert. Zo hebben de dieven geen schijn van kans. Je krijgt de Vakgarage Keyless Protector beschermhoes gratis bij een onderhoudsbeurt.

 

Meer informatie:
De Vakgarage Keyless Protector
Vakgarage

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf