Email
Facebook
Bericht ons

SEAT heeft z’n grootste en meest luxe auto ooit gebouwd, de Tarraco. RTL Autowereld mag, heel bijzonder, achter de schermen kijken van het Seat Design Center in het Spaanse Martorell. Met de Tarraco is SEATs nieuwe SUV-familie compleet. Na de middelgrote Ateca en de compacte Arona is de Tarraco nu de grootste telg, die bovendien ook leverbaar is als zevenzitter. Hij deelt de basis met de Skoda Kodiaq, maar is zelfs nog iets groter. Wat komt er allemaal kijken bij het ontwerpen van de grootste SEAT ooit?

 

Een Porsche 911 kent meer uitvoeringen dan een gemiddelde hatchback en ook de prijslijst van loopt van zo’n 120.000 euro tot een ruime 4 ton. Waarom kies je welke uitvoering? Vroeger was de ‘Turbo’ het topmodel, maar nu hebben alle 911’s een turbo… Allard stapt achter het stuur van de Porsche 911 Carrera 4 GTS, een versie met 450 pk en vierwielaandrijving. Waarom zou je meer willen? Of waarom minder? Allard helpt je kiezen.

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering had als een kind een Ferrari boven zijn bed hangen: een Ferrari 275 GTB. Nu heeft hij dié Ferrari in de collectie van Gallery Aaldering en hij is er nog steeds stil van. De schitterende auto is inmiddels uiterst kostbaar geworden. Nico heeft een 275 GTB ‘short nose’ met onder de neus, een schitterend klinkende V12. Wat maakt deze Ferrari zo geliefd en wat maakt hem zo duur? Of heeft dat met elkaar te maken? Nico vertelt het je.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf