Email
Facebook
Bericht ons

Wat komt er kijken bij het halen van je race-licentie? En kan zomaar iedereen een coureur worden? Dance-legende en autogek DJ Jean wil in de voetsporen treden van Max Verstappen en Tom Coronel gaat hem daarbij helpen. Behalve coureur is Tom namelijk ook instructeur bij Rensportschool Zandvoort. Vorige week zag je hoe Jean in een snelle BMW van Koopman Racing kennismaakte met de grondbeginselen van het autoracen. Deze week gaat hij voor z’n examen. Heeft hij genoeg geleerd en is hij snel genoeg om het felbegeerde papiertje te bemachtigen?

 

Ford presenteert z’n nieuws voor de komende jaren in één keer tijdens een groot internationaal persevenement. Autowereld is er bij en dit keer hoeven we niet naar het buitenland, want Ford heeft Sugar City in Halfweg uitgekozen om de wereldpers kennis te laten maken met hun personenauto- en bedrijfswagennieuws. De nieuwe Ford Kuga, een sneak-peek naar de Ford Puma, uitgebreid nieuws rondom elektrisering van hun modellen en een interview met Directeur Design Ford Europa, de Nederlander Amko Leenarts; je ziet het allemaal komende zondag in Autowereld.

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering is uiteraard ook van de partij, maar ditmaal heeft hij helemaal geen klassieker. Of toch wel?
De BMW Z8 is officieel geen klassieke auto, maar het is wel een klassieker in wording. De auto was en is namelijk nog steeds veel gezocht en dat heeft een positief effect op de vraagprijs (als je er één bezit). Wat is de charme van zo’n potentiële klassieker en wat maakt de Z8 zo’n bijzondere auto? Nico Aaldering geeft een inkijkje in slimme liefhebberij.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf