Email
Facebook
Bericht ons

We reizen af naar Spanje voor een uiterst luxe zakenauto uit Japan. In Nederland kennen we hem eigenlijk niet, maar in de rest van de wereld is de Lexus ES een begrip. Een ruime executive sedan die ook nog eens de best verkochte Lexus wereldwijd is… en nu ook naar Europa komt. Hoe dat rijdt? En of hij een kans maakt in Europa? Andreas zoekt het uit.

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft een heuse schuurvondst te pakken. Als kenner is hij altijd op zoek naar nieuwe aanvullingen voor zijn gallery, en ditmaal heeft hij een BMW 3.0 CSi gevonden. Hij zit alleen onder een laag stof… is dat heel erg? Nico vertelt het ons.

 

En we gaan naar Las Vegas, voor het opzienbarende autonieuws van de Consumer Electronics Show. Je ziet er innovaties voor de verre toekomst. Wat te denken van de Hyundai ELEVATE, een lopende auto? Of Nissan’s Invisible-to-visible technologie, dat de wereld om jou heen voor je projecteert. En een speciale Audi E-Tron die omgetoverd is tot een virtual reality-experience. Maar er staat óók nieuws dat binnenkort in de showroom staat. Zoals de gloednieuwe Mercedes-Benz CLA. Je ziet ze allemaal in Autowereld!

 

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf