Email
Facebook
Bericht ons

Private lease wordt steeds normaler, ook omdat blijkt dat de maandtarieven kunnen concurreren met het aanschaffen van een nieuwe auto. Maar hoe kan dat? Hoe kan een auto kópen evenveel kosten of zelfs duurder zijn dan een auto private leasen? Andreas gaat op onderzoek bij één van de aanbieders; JAMES Autoservice.

Het is een van de grootste veranderingen op autogebied – Private Lease. Niet meer een gloednieuwe auto kopen (al dan niet met of zonder financiering), maar leasen. Iets wat voorheen alleen voor bedrijven leek, maar ook voor particuliere rijders uitermate geschikt is. De focus ligt dus niet meer op het kópen van een auto, waarbij je dus in één keer een fors bedrag moet neerleggen. Nee, eigenlijk sluit je een abonnement af voor je auto. Net zoals je dat bij een telecomaanbieder doet wanneer je een abonnement afsluit voor een mobiele telefoon met bellen, sms’en, internet en verzekering. Je berekent vooraf hoeveel je belt en hoeveel internet je gebruikt, en op basis daarvan kies je je abonnement.

 

Wanneer je Private Leaset, doe je eigenlijk hetzelfde. Je koopt de auto niet, maar je huurt hem voor een vast bedrag per maand. Dat bedrag is deels gebaseerd op hoeveel je rijdt, hoe lang je de auto wilt rijden en welk model met welke opties je wilt rijden. Verder zitten er ook de vaste kosten in berekend, zoals verzekering en wegenbelasting, maar ook onderhoud en de meeste reparaties. En mocht je pech krijgen, dan kun je bij JAMES Autoservice ook rekenen op pechhulp. Ook hiervoor kun je terecht bij jouw vertrouwde JAMES-vestiging.

 

Dus gebaseerd op dit alles krijg je een vast maandbedrag voorgeschoteld, zonder onverwachte kosten. Het enige wat je nog moet betalen zijn de brandstof, eventuele boetes en bijvoorbeeld de wasstraat. Verder hoef je je aan het einde van de periode ook niet bezig te houden met het inruilen of verkopen van de auto.

Reken het maar eens uit: een nieuwe auto aanschaffen, maandelijks gespreid betalen en maandelijks rekening houden met onderhoud, afschrijving, wegenbelasting en verzekering… Misschien is Private Lease ook wel iets voor jou? Overzichtelijk, transparant en gewoon bij de JAMES Autoservice bij jou om de hoek. Ga eens langs en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen.

 

JAMES Private lease is een samenwerking met LeasePlan. Als je via JAMES Autoservice een auto gaat private leasen ga je een contract aan met LeasePlan. De samenwerking met LeasePlan zorgt ervoor dat alle auto’s worden geleverd onder het Keurmerk Private lease: hèt kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. De zekerheid van eerlijke voorwaarden, complete producten, bescherming tegen hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten zijn hiermee gegarandeerd.

Over JAMES Autoservice
JAMES Autoservice is een merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland en biedt naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs.
 

JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van persoonlijke, professionele service aan particulieren en aan leaserijders.
Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

Meer informatie:
JAMES Autoservice

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf