Email
Facebook
Bericht ons

Als zakelijke rijder heb je natuurlijk een wensenlijstje voor je nieuwe leaseauto: hij moet veel ruimte hebben, er stoer uit zien en voorzien zijn van veel luxe voor een aantrekkelijk bedrag. Op z’n minst! Maar naast jouw criteria zijn er ook steeds meer eisen vanuit werkgevers waar nieuwe leaseauto’s aan moeten voldoen. Zo willen bedrijven hun wagenpark graag laten passen bij hun groene imago, waardoor je bijvoorbeeld alleen maar auto’s mag selecteren die minder dan 105 gram CO2 per kilometer uitstoten, of die voorzien van een (semi-) elektrische aandrijflijn, of die beschikken over een groen A-label.

 

Het mooie aan de vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV is: deze grote SUV voldoet aan al die criteria! Dankzij de grondig vernieuwde plugin-hybridetechnologie aan boord van de auto is hij nog zuiniger dan voorheen. Gemiddeld zelfs meer dan twintig procent zuiniger dan een vergelijkbaar model in deze klasse, en precies dat levert hem dat A-label op. Daar worden wagenparkbeheerders en werkgevers doorgaans erg blij van, maar de Outlander PHEV biedt voldoende argumenten om jou als berijder ook blij te houden. Zo kun je hem écht zuinig en schoon rijden door zoveel mogelijk te pluggen: wie het vergrote accupakket helemaal vol laadt, kan de eerste globale vijftig kilometer helemaal uitstootvrij afleggen. Dat doe je bovendien in alle comfort, want naast de verbeterde aandrijflijn ging ook het onderstel onder het mes waardoor het comfortniveau verder is gestegen.

 

Al met al heeft Mitsubishi met de vernieuwde Outlander PHEV een aanbieding in huis die erg aantrekkelijk kan zijn voor zakelijke rijders, al blijft de auto vanwege zijn CO2-uitstoot (en dus relatief lage prijs) ook interessant voor particuliere rijders. Hoe dat precies in elkaar zit, zie je in de uitzending van komende zondag.

 

Meer informatie:

Mitsubishi Outlander PHEV

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf