Email
Facebook
Bericht ons

Met de caravan op vakantie gaan, is iets waar wij Nederlanders bekend om staan. Tom heeft echter een caravan geregeld waar je niet snel een tweede van tegenkomt. Het Nederlandse Gobanna maakt compacte caravans die door alle voertuigen getrokken mogen worden en die zó compact zijn dat je ook geen caravanspiegels op je auto nodig hebt. Tom heeft bovendien een extra ruige, avontuurlijke off-road versie uitgezocht. Klaar voor Tom’s Dakar-avonturen? Samen met JayJay zoekt hij het uit.

 

 

De Gobanna ligt door zijn aerodynamische vorm zeer solide achter de auto en wordt als het ware op de weg gedrukt. De wanden zijn van geïsoleerd polyester en dat zorgt ’s winters en ’s zomers voor een aangename temperatuur binnen. Natuurlijk werk het kleine format in zijn voordeel. Het is ideaal manoeuvreren met deze Gobanna, die er ook in een reguliere 1500 versie is en in een nog kleinere 1200 versie.

 

Gobanna maakt caravans in verschillende formaten maar ook met verschillende uitrustingsniveau’s. In dit geval hebben we een dik uitgeruste 1500 mee, met in de achterkant een keuken. Deze is voorzien van een 40 lite rkoelbox, geintegreerde 2-pist gaskookplaat, een wasbak en een elektrische kraan, met de watertank onder het aanrecht. En allerlei kastjes en opbergvakken. Aan de voorkant vinden we een op maat gemaakte dissebak en op de caravan zit een dakrek. Binnen vinden we een bed van 150 centimeter bij 200 of 210 centimeter lang, opbergvakken, een ingebouwde radio mét boxen en verlichting.

 

Wij hebben de 1500 Off Road mee, welke nieuw in het gamma is. Deze is leverbaar vanaf 12.900 euro, maar dan krijg je dus een extra stoere en qua uitrusting erg complete uitvoering. De prijzen beginnen bij 4.950 euro voor de Gobanna 1200.

 

Meer informatie:

Gobanna minicaravans

 

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf