Email
Facebook
Bericht ons

Tom Coronel gaat op pad met een Italiaans raspaard: de Ferrari GTC4 Lusso T. Normaal gesproken is er in een Ferrari ruimte voor twee personen en misschien een paar heel erg dunne passagiers met kleine voetjes, maar in deze Ferrari kun je met vier volwassenen makkelijk zitten. Achterin zit geen bank, maar staan twee royale fauteuils. Tom zit er heerlijk, maar zit toch het liefst achter het stuur.

 

En wat een genot is het om met deze auto te rijden! Ondanks de ‘kleine’ 3.8 liter V8 motor heeft hij toch nog een respectabele 610 paardenkrachten. Hij gaat van 0 naar 100 km/u in 3,5 seconde en door goede gewichtsverdeling heeft de Ferrari GTC4 Lusso T altijd grip. De wegligging is fenomenaal en de besturing messcherp.

 

Op het stuur zit links de startknop die de auto grommend tot leven wekt en rechts Ferrari’s beroemde Mannetino. Daarmee kun je de auto instellen voor verschillende terrein- en weersomstandigheden. Afhankelijk van de keuze wordt de auto automatisch stugger of comfortabeler afgesteld en dat merk je meteen.

De Ferrari GTC4 Lusso T is door zijn V8 milieuvriendelijker dan zijn de gewone Lusso met zijn V12 en daarom ook goedkoper. Voor een kleine 300.000 euro staat hij op je oprit.

 

Voor meer informatie:

Ferrari GTC4 Lusso T

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf