Email
Facebook
Bericht ons

Tom heeft ook een daktent geregeld om uit te proberen. Het opzetten duurt nog geen 2 minuten en dan lig je hoog en droog op het dak van je auto. Zou deze tent, van het toepasselijke merk Dare to be Different Outdoor, een oplossing kunnen zijn voor de nachtelijke Dakar-avonturen? En kan zo’n tent ook op iets anders dan een ruige terreinauto? Dakar-deskundigen als ze zijn, gaan Tom en JayJay stevig op onderzoek. Als dat maar goed gaat….

 

 

Tom kent deze tenten juist van hun Dakar-avonturen, want ook daar maken ze gebruik van deze tenten. Zo lig je lekker van de grond af, weg van het ongedierte. Bovendien zijn ze super makkelijk om op te zetten. Tom heeft de kleinste variant meegekregen, de 140 S. Deze heeft een bedmaat van 140cm bij 230cm. De 140 L heeft een evengrote bedmaat, maar heeft een overdekte ingang. Dan is er de 180 L, met een bedmaat van 180cm x 230cm, voor maximaal drie volwassenen of een gezin met jonge kinderen. De grootste is de 220 XL, met een slaapoppervlakte van 220cm x 230cm. Deze is geschikt voor vier personen en heeft twee ladders in plaats van een. En dan is er nog de Kinglet Hardtop daktent, welke in zijn geheel boven de auto blijft. Het matras is 215cm x 145 cm, en dankzij de hoogte van 106 cm ook ruim genoeg om je in de tent om te kleden.

 

 

Welke daktent je ook neemt, je bent altijd voorzien van een prettig leefklimaat, dankzij de goede isolatie én ventilatie. Ook heb je altijd een prettig, zes centimeter dik matras. Ook zijn er voor de meeste tenten meerdere accessoires leverbaar. Van schuifwanden, bagagehangmatten, ondermatrassen en zelfs hele ondertenten voor nog meer ruimte en/of privacy.

 

De Dare To Be Different Outdoor 140 S Daktent is er vanaf 1.375 euro. De grootste daktent, de 220 XL, is er vanaf 2.850 euro.

 

Meer informatie:

Dare To Be Different Outdoor

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf