Email
Facebook
Bericht ons

Nog voordat de wereld kennis kon maken met de nieuwe Toyota Yaris, was Autowereld al aanwezig bij zijn geheime onthulling in de Gashouder in Amsterdam. Zodoende zie je nu de eerste beelden van de belangrijkste Toyota van Europa. De auto is van onder tot boven nieuw en dat geldt ook voor de hybride aandrijving. Andreas Pol neemt je mee langs alle noviteiten én laat je meteen alle hoeken van de Yaris zien!

 

Tom Coronel heeft een bijzondere verrassing voor JayJay Boske geregeld: de hagelnieuwe Bentley Continental GT Convertible, een auto die stiekem al lang op het droomlijstje van JayJay staat. Hoe is zo’n auto in het echt en blijft de droom overeind nadat je ermee gereden hebt? Wat kost zoiets en is een Bentley kopen überhaupt een haalbare kaart? We nemen een duik in de weelderig snelle wereld van Bentley, in een auto die bol staat van de superlatieven, met achter het stuur twee ‘Bentley Boys’ in wording?

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft ditmaal twee auto’s die, behalve de kleur, op het oog identiek zijn… maar zijn ze dat ook? Het gaat om de ‘Ferrari’ Dino, een inmiddels legendarisch model, maar stiekem zijn er ‘verschillende’ Dino’s. Hoe het allemaal zit, legt Nico haarfijn voor je uit.

 

Meer informatie:
De nieuwe Toyota Yaris
Bentley Continental GT Convertible
Gallery Aaldering

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf