Email
Facebook
Bericht ons

Autowereld zou deze week volledig in het teken staan van de AutoSalon van Genève, maar de belangrijkste autobeurs van het jaar is geannuleerd vanwege het Coronavirus. Toch hebben we een volle uitzending voor jullie met autonieuws, klassiekers en fabrieksnieuwe gebruikte auto’s!

Andreas Pol gaat op pad met een auto van een uitstervend ras; eentje uit de meest compacte klasse. Automerken laten die klasse steeds vaker links liggen, omdat ze er te weinig aan kunnen verdienen. Da’s jammer, want door hun compacte afmetingen, lichte gewicht en lage verbruik, staan de auto’s toch bij veel mensen op de wensenlijst. Hyundai ziet de vertrekkende concurrenten juist als een extra kans voor hun nieuwe Hyundai i10. Is dit een auto van grote klasse in de kleine klasse? Andreas zoekt het uit!

Rick van Stippent maakt gebruikte auto’s weer fabrieksnieuw. Zijn magische handen hebben dit keer een Mercedes-Benz SLK getransformeerd tot nieuwstaat. Wat gaat de huidige eigenaar ermee doen? Niets, hij gaat hem wegzetten voor zijn 4-jarige zoon, zodat die over 14 jaar een fabrieksnieuwe SLK kan rijden. Welke weg naar nieuwstaat heeft de SLK bewandeld en welke reden heeft de eigenaar voor dit bijzondere cadeau? Je hoort het van Rick.

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft stuk voor stuk bijzondere auto’s, maar soms zijn ze absoluut uniek; zoals de auto die je hier ziet. Stap met Nico aan boord van een waanzinnige Delahaye, waar er maar één van op de wereld bestaat. Laat je meevoeren door het schitterende design van deze Franse klassieker, terwijl Nico je het verhaal áchter de bijzondere auto vertelt.

 

Meer informatie:
De Hyundai i10
Stipt Polish Point
Gallery Aaldering

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf