Email
Facebook
Bericht ons

Tom Coronel is in Spanje voor de Honda e. De eerste elektrische auto van het merk ziet eruit als een concept car; hij heeft geen handgrepen, geen antenne en geen spiegels. Daarbij heeft hij een interieur gevuld met beeldschermen én is hij tegelijk retro en hightech. Gadgetfreak Tom Coronel zoekt uit of deze stadsauto dé hit van het jaar kan worden.

Rick van Stippent maakt gebruikte auto’s weer fabrieksnieuw en dit keer staat een Lamborghini te wachten op Ricks magische behandeling. Dit soort auto’s hebben vaak een leven vol vertroeteling achter de rug, maar bij deze Lambo blijkt dat anders te zijn…
Op het eerste gezicht lijkt er niet zoveel mis mee, totdat je door de ogen van Rick gaat kijken! Wat is hij met de auto van plan en hoe kan zo’n auto weer fabrieksnieuw worden? Rick geeft ons alle antwoorden en daarbij gaat hij verder dan jij je kan voorstellen.

Klassiekerexpert Nico Aaldering is ook van de partij, ditmaal met een spectaculaire Amerikaan uit de Rock & Roll tijd; een Chrysler met giga-vleugels én 375 pk onder de kap. Wat volgt is een auto in concours-staat, die met een brullende V8, jou meeneemt naar de jaren ’50… en achter het stuur, een (uiteraard) glunderende Nico Aaldering.

 

Meer informatie:
De Honda e
Stipt Polish Point
Gallery Aaldering

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf